Qui som

 

 SabaCirc,  es una associació Co-operadora d’artistes de Circ i profesionals d’altres àrees que difon el circ com a eina cultural i de transformació social.

L’equip compta amb mes de 30 anys d’experiència en el mon de l’espectacle, del circ i de les arts escèniques.

El nostre equip de comunicació treballa per donar la màxima visibilitat a tots els actes que realitzem, per tal de visibilitzar el circ al màxim nivell.

 

 

Equip

   -Toni Porcar Boix-
Director del  Projecte, amb mes de 30 anys d’experiencia en la creació d’espectacles. Mes de 10 anys en la gestio d’esdeveniments amb la companyia Ecoludic, Ecologia Lúdica. Actor, clown i expert en circ i teatre de carrer. Mes info.
   -Joaquin Cepero Iglesias-
Una persona jove i amb molta experiencia en la producció d’espectacles,  compta amb l’experiència prèvia d’haver treballat a l’Estruch de Sabadell. Domina la llengua anglesa per a la comunicació amb les companyies estrangeres. Mes info.
   -Paloma Anrenós Usó-
Periodista i comunicadora corporativa amb més de 20 anys d’experiència laboral a mitjans (La Vanguardia,ARA Criatures, Ràdio Sabadell, El9Nou, Cuina…) i departaments de premsa. Mes info.

Col·laboradors

   -Neus Andanuche-
Psicóloga-Coach experta en denvolupament personal i gestió emocional. Disposa del seu centre de Benestar multidisciplinar. Mes info.
   -Taller de la Bicicleta-
Jordi Perarnau i el col·laborador del “Taller de la Bicicleta” Mes info.
   -Montserrat Llobet Abizanda-
Economista especialitzada en mesurar i promoure la Responsabilitat Social de les Organitzacions per millorar la Qualitat de Vida Ciutadana. Participa en diversos projectes de ciutat, de país i internacionals facilitant eines a empreses, administracions públiques i entitats no lucratives. Mes info.
   -Ester Solà-
Impulsora de La Jaima una associació de nassos que es dedica a la creació i difusió artística, que dóna visibilitat al treball de clowns locals de Sabadell. Mes info.
   -Anna Recasens-
Impulsora del Laboratori Social Metropolità de Sabadell. Mes info.
   -Baila en el Aire-
Acrobacia i dansa aèria. Mes info.
   -Seve Velasco-
Muscicoteràpia i percusió social. Mes info.
   -BiciCòmic-
Companyia d’espectacles de Sabadell, crea espectaclels interculturals i d’humor. Colabora amb l’IEMED (Institut Europeu de la Mediterrànea. Mes info.
   -DecoMUNICACIÓ-
Gabinet de comunicació corporativa. Mes info.